home Natuurlijk van Hollandse bodem

Nieuws

Hier vind je tips en nieuwtjes rond lokaal & lekker eten. Hoe kook je lokaal? Waar koop je de producten? Hoe kan ik duurzamer eten? Wel groen maar niet saai!

  • Zijn plofkip en boontjes uit Kenia echt zo slecht?

    Geplaatst op 30-10-2012 20:33

    Dat hangt er maar vanaf. Duurzaamheid is allesomvattend begrip. Het gaat over het milieu, over dierenwelzijn, over gezondheid, eerlijke prijzen, veiligheid, arbeidsomstandigheden, afval en [...]

    Lees verder

  • Project – Paviljoen ‘De Oogst van Groningen’

    Geplaatst op 27-09-2012 20:18

    Lokaal & Lekker mocht in opdracht van Marketing Groningen een paviljoen ter promotie van Groningen als culinaire provincie uitwerken en logistiek organiseren. Het paviljoen ‘De Oogst [...]

    Lees verder

  • Inspiratiegids ‘Eten Dichtbij, verreweg de meeste kansen’

    Geplaatst op 15-09-2012 19:29

    In opdracht van Regio Groningen-Assen maakte Lokaal & Lekker de inspiratiegids ‘Eten Dichtbij’.   De gids geeft lokale overheden, ondernemers, boeren en burgers een inspirerend overzicht [...]

    Lees verder

  • Verslag ‘jaar als locavoor’ in Noorderland 04-2012

    Geplaatst op 13-04-2012 10:43

    Deze maand eindigt ons jaar als locavoor. Een goed moment om de belevenissen en ervaringen van het afgelopen jaar met anderen te delen. Het maandblad Noorderland wilde hier graag aandacht aan [...]

    Lees verder

  • Zelf pasta maken

    Geplaatst op 03-04-2012 09:59

    Zelf pasta maken kost iets meer tijd maar smaakt zoveel beter. Italianen gebruiken het liefst een mix van ‘semola di grano duro’ (durum tarwegriesmeel, ofwel een harde tarwe) en [...]

    Lees verder

Copyright 2021 Lokaal & Lekker.