home De lekkerste streekproducten op een rij

Over Lokaal & Lekker

Lokaal & Lekker draait om superadressen, producten en recepten op het gebied van lekker, puur en eerlijk eten in het Noorden.

 

Waarom?

Waarom zou je producten van ver halen als er binnen een straal van 50 kilometer zoveel mooie en lekkere producten te vinden zijn? Beter voor de boer en beter voor jou!

Vanuit deze overtuiging én de passie voor lekker en gezond koken is Lokaal & Lekker gestart. Met als doel anderen te inspireren om de producten uit de buurt te gaan ontdekken, proeven en kopen.

 

Lokaal & Lekker – Informatie & Inspiratie

De website bevat gratis informatie en inspiratie ten aanzien van lekker, puur en eerlijk eten.

  • Lokaal & Lekker Gids hier vind je boeren, producenten en restaurants bij jou in de buurt
  • Seizoensrecepten heerlijke recepten met seizoensproducten en streekproducten
  • Ook Facebook en Instagram zijn we actief en delen dagelijks tips, weetjes en nieuws over duurzaam, lokaal en lekker eten.

Alleen de mooiste boeren, producten en recepten verdienen een plek op de website en worden allen persoonlijk geselecteerd en bezocht. Praktisch, groen en stijlvol verpakt.

 

Lokaal & Lekker – Projecten

Lokaal & Lekker bruist van de ideeën om lokale en lekkere producten en/of streekproducten meer onder de aandacht te brengen en beter verkrijgbaar te maken bij een groter publiek. Waar mogelijk werken we samen met andere duurzame partners. Op eigen initiatief en in opdracht ontwikkelen we ook projecten rond de promotie, voorlichting en distributie van lokaal & gezond eten. Voor voorbeelden van opdrachten en opdrachtgevers zie Project Portfolio.

 

Wij geloven dat duurzaamheid een inspirerende en noodzakelijke toekomst is. Niet met een ‘wijzend vingertje’ maar met positieve, pragmatische en stijlvolle oplossingen. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Heb je andere tips of suggesties? Neem gerust vrijblijvend contact op.

 

 

Dorien Paymans

initiatiefneemster Lokaal & Lekker

 

 Schermafbeelding 2014-05-01 om 23.32.41

 

Copyright 2021 Lokaal & Lekker.